Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii de proximitate au discutat cu elevii despre efectele negative ale tutunului şi alcoolului

Elevii brăileni de la Grupul Şcolar "Anghel Saligny" au purtat discuţii pe tema prevenirii consumului de alcool şi tutun cu poliţiştii de proximitate. Pe parcursul săptămânii trecute, în baza proiectelor de parteneriat încheiate între Poliţia de Proximitate şi instituţia de învăţământ, au fost organizate mai multe întâlniri cu elevii din clasele a IX-a. Poliţistul a dialogat direct cu elevii, care au aflat despre consecinţele negative ale consumului de alcool şi tutun şi cum pot înlocui aceste tentaţii prin promovarea unor activităţi alternative de petrecere a timpului liber.
La activităţi au mai participat psihologi din cadrul Filialei Brăila a Asociaţiei Naţionale Mutuale România-Franţa (ANMRF) "Louis Pasteur", reprezentanţi ai Asociaţiei "Părinţi, elevi, profesori", conducerea unităţii de învăţământ şi profesorii diriginţi.

"Cei 130 de elevi cursanţi au fost foarte receptivi la informaţiile noi pe care le-au aflat şi, la final, au recunoscut că este spre binele lor să adopte un comportament care să concorde cu normele morale şi sociale ale comunităţii din care fac parte şi au promovat ideea altor întâlniri interactive pe viitor", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, subinspector Jenel Şogor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii