Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii caută o minoră dispărută

O minoră de 15 ani a dispărut de acasă iar poliţiştii au pornit în căutarea ei. La data de 29 iulie, la ora 18.00, la sediul IPJ Brăila s-a prezentat un brăilean de 39 de ani, care a sesizat plecarea de la domiciliu, în aceeaşi zi, a fiicei sale, Neagu Roxana Georgiana. Fiind audiat reclamantul, a reieşit că, în jurul orei 16.30, fiica lui a plecat în mod voluntar din imobilul unei prietene de-a ei, unde se afla în vizită şi nu s-a mai întors acasă.
Minora are înălţime 170 cm, constituţie atletică, faţa ovală, păr şaten, creţ şi lung peste umeri, ochi căprui, iar ca semn particular prezintă o cicatrice postoperatorie pe piept, în partea stângă. La data plecării de la domiciliu, fata purta pantaloni tip colant, negri, maieu gri şi pantofi tip balerini, de culoare bej. Poliţiştii Biroului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila continuă activităţile specifice pentru găsirea tinerei şi încredinţarea acesteia familiei.
Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii