Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii caută o minoră dată dispărută în localitatea Lanurile

o femeie de 65 de ani a sesizat dispariţia nepoatei sale, Moldoveanu Iuliana, în vârstă de 16 ani •  minora obişnuieşte să plece frecvent de la domiciliu

 

O femeie din lanurile îşi caută nepoata în vârstă de 16 ani. La data de 27 octombrie, în jurul orei 18:20, o femeie de 65 de ani din localitatea Lanurile a sesizat dispariţia nepoatei sale, Moldoveanu Iuliana. În cursul aceleiaşi zile, minora a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din verificările efectuate a rezultat că minora obişnuieşte să plece frecvent de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 155 de cm, greutate 45 de kg, ten măsliniu, păr negru, ochi căprui şi are un piercing în partea stângă a buzei superioare. Aceasta nu prezintă tatuaje sau alte semne particulare. Nu se cunoaşte cu ce era îmbrăcată minora la momentul plecării de acasă.

Pentru numita Moldoveanu Iuliana a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii