Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii au oprit în trafic aproape 100 de autoturisme

în ziua de 14 iunie, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor ilegale, oprind pentru control mai multe maşini • s-au dat amenzi de aproape 3.000 lei

 

Zilnic, şoferii certaţi cu legea încasează amenzi. La data de 14 iunie, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, Biroului Rutier şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pentru  prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ  şi circulaţia pe drumurile publice. Pe timpul activităţilor au fost verificate 20 de societăţi comerciale, legitimate 148 de persoane şi oprite în trafic 98 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat şi 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 2.700 lei, dintre care 13 pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi 4 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii au ridicat în vederea suspendării şi un permis de conducere.
Categorie articol: 

Comentarii