Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii au dat 49 de amenzi în valoare de peste 12.000 de lei, într-o singură zi

miercuri, poliţişti, jandarmii şi poliţiştii locali au desfăşurat noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă • au fost depistaţi 13 pasageri din mijloace de transport în comun care nu purtau corespunzător masca de protecţie

 

Amenzile pe linie Covid- 19 curg zilnic. Poliţiştii au dat 49 de amenzi în valoare totală de peste 12.000 de lei, într-o singură zi.

La data de 21 octombrie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Au fost verificate societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţele şi târgurile.

Cu această ocazie au verificat 36 de societăţi comerciale, legitimat 124 de persoane şi au controlat 156 de vehicule, 133 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun ce asigură transportul angajaţilor la muncă şi taxiuri.

Au fost aplicate 49 de sancţiuni contraveneţionale, cu amenzi în valoare totală de peste 12.000 de lei, dintre care 35 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 12 conform O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi două la alte acte normative”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

De asemenea, poliţiştii brăileni, împreună cu poliţiştii locali au acţionat şi în mijloacele de transport public de persoane, având ca principal obiectiv siguranţa cetăţenilor. Au fost depistaţi 13 pasageri care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie în mijloacele de transport, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional.
Categorie articol: 

Comentarii