Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii au încătuşat 5 tineri care făceau grătar pe strada Rahovei, cu muzica la maxim

* cu tupeu, mai multe persoane s-au apucat,, în cursul zilei de jo, să petreacă în stradă, fără a se gândi că nu le este permis * unul dintre cei aflaţi în grupul de petrecăreţi format din 5 persoane avea şi cuţit * poliţiştii i-au încătuşat şi amnedat

 

 

 

Petrecere pe strada Rahovei, cu grătar şi muzică, în plină perioadă critică din cauza pandemiei de coronavirus. La data de  2 aprilie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au depistat un grup de 5 persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 49 de ani, care tulbura liniștea și ordinea publică. Aceştia ascultau muzică la intensitate mare în timp ce faceau grătar chiar în mijlocul unei străzi din municipiu. Potrivit unor surse, petrecerea avea loc pe strada Rahovei.

Întrucât aceștia nu s-au supus solicitărilor polițiștilor de a-și înceta activitatea, au fost încătușați și controlați corporal sumar, conform procedurilor.

 Cu această ocazie, asupra unui tânăr de 23 de ani, din Brăila, a fost găsit un cuțit tip briceag, în lungime totală de 27 de cm și lama de 12 cm, care îl purta în buzunarul pantalonilor. ”Aceștia au fost conduși la sediul poliției, unde au fost sancționați contravențional cu amenzi pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3/2020, Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și Legea 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic”, au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.

Totodată, pe numele tânărului de 23 de ani, polițștii au întocmit și dosar penal, în cauză continuându-se cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.
Categorie articol: 

Comentarii