Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţişti locali agresaţi într-o staţie Braicar

• agenţii aflaţi în patrulare au observat doi indivizi beţi şi puşi pe scandal • când au încercat să îi legitimeze, unul dintre ei a devenit agresiv, atât verbal cât şi fizic • poliţiştii locali au reuşit să îi imobilizeze şi să îi ducă la sediu • indivizii au scăpat doar cu amendă, fără a li se deschide dosar penal pentru ultraj

 

Doi indivizi beţi şi cu chef de scandal au fost pe punctul de a lua la bătaie o patrulă a Poliţiei Locale. Agenţii nu s-au pierdut cu firea şi au reuşit să-i încătuşeze pe scandalagii şi să îi ducă la secţie. Indivizii au scăpat “ieftin”,  doar cu amendă contravenţională, oamenii legii renunţând să le deschidă dosar penal pentru ultraj.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei  Locale, în seara zilei de vineri, 11 ianuarie, în jurul orei 20.30, poliţiştii locali din cadrul Biroului Circulaţie pe Drumurile Publice al Poliţiei Locale Brăila au depistat pe Calea Călăraşi, în apropiere de intersecţia cu Str. Milcov, în staţia pentru mijloacele de transport în comun, doi bărbaţi în stare evidentă de ebrietate, care tulburau ordinea şi liniştea publică, prin proferare de injurii şi expresii jignitoare, provocând indignarea celor care se aflau în zonă. La solicitarea poliţiştilor locali de a prezenta documentele de identitate, cei doi bărbaţi au refuzat, unul dintre ei devenind agresiv atât verbal cât şi fizic. Cei doi au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Locale Brăila, unde au fost identificaţi. Cei doi au 36, respectiv 44 de ani, şi locuiesc în municipiul Brăila.  Pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, indivizilor li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.300 lei. 
Categorie articol: 

Comentarii