Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţişti au dat peste 700 de amenzi în valoare de aproape 400.000 lei

săptămâna trecută, oamenii legii au intervenit la peste 350 de sesizări, cele mai multe prin apel 112 • s-a acţionat pentru prevenirea faptelor sociale şi menţinerea ordinii publice, şoferii aflaţi în trafic fiind şi ei în vizorul poliţiştilor

 

Amenzi record. În ultima săptămână, poliţiştii au acţionat intens pentru prevenirea faptelor ilegale şi au dat amenzi care s-au ridicat la aproape 400.000 lei. Şoferii aflaţi în trafic au fost şi ei pândiţi de radare şi echipaje de la Rutier.

Astfel, în perioada 5 – 11 august, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 32 de acţiuni şi s-a intervenit la 357 de evenimente, dintre care 263 sesizate prin 112.

În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 773 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 377.000 lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele de circulaţie din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 58 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 25 de certificate de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii