Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Podul peste Dunăre se face. Se face de râs!

Împlinim în curând doi ani de când discutăm despre Podul peste Dunăre care se face la Brăila. Observaţi, am scris “se face” nu “se va face”. Şi asta pentru că autorităţile (locale sau centrale) vorbesc despre Podul peste Dunăre ca şi cum lucrările de construcţie ar fi început deja.

Numai că, oricât ar încerca şi Mihai Tudose să ne liniştească pe noi, brăilenii, situaţia Podului peste Dunăre rămâne în ceaţă, asta ca să fim eleganţi în exprimare.

De exemplu, zilele trecute, fostul premier Victor Ponta a venit la Brăila şi a declarat că proiectul Podului peste Dunăre încă nu a fost trimis la Bruxelles. Şi că astfel există pericolul ca lucrările să nu mai fie decontate din bani europeni, ci să fie suportate din bugetul României. De unde va avea România 500 de milioane de euro ca să sprijine construcţia Podului? - asta este altă temă de discuţie.

Opinia mea este că Guvernul Dăncilă, condus de Liviu Dragnea, are cu totul alte priorităţi, nicidecum să înainteze pe subiectul Pod peste Dunăre. Fraaaate, îţi vine să-ţi smulgi părul din cap! Ne roagă aştia de la Bruxelles cu banii şi nimeni din Guvern nici măcar nu a avut bunul simţ să trimită proiectul! Cât de proşti şi ticăloşi sunt ăştia de ne conduc? (iPod Peste Dunăre)
Categorie articol: 

Comentarii