Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Podium brăilean la naționalele de atletism pentru juniori I

* cursa de 60 m garduri a fost câștigată de Alexandru Șendrea de la CSM Brăila * Darius Techiu și Robert Simion au completat podiumul

 

Cu prilejul etapei finale a Campionatului Național de Atletism în sală pentru juniori I, sportivii brăileni au confirmat din nou faptul că sunt specialiști ai probei de 60 m garduri. În finala acestei probe de garduri s-au calificat 5 atleți brăileni. Cursa a fost câștigată de Alexandru Șendrea de la CSM Brăila. Sportivul pregătit de profesoara Irina Roată a oprit acele cronometrului după 8:17 secunde. Șendrea a participat și la proba de triplusalt unde s-a clasat pe locul al cincilea.

“Multe emoții dar ne-am îndeplinit obiectivul, Șendrea a devenit campion național la 60 m garduri. El a concurat și în proba de triplusalt, unde s-a clasat pe locul al cincilea. A fost primul lui concurs în această probă și a făcut doar trei antrenamente înainte”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

Pe locul al doilea, la 60 m garduri masculine, s-a clasat Darius Techiu de la grupa profesorului Fănel Ionescu iar pe al treilea, Robert Simion de la grupa profesoarei Sica Lazăr. Simion putea cuceri medalia de argint însă unul dintre adversarii sai a dărâmat un gard care a căzut în zona în a care alerga și din această cauză brăileanul a pierdut timp prețios, dar cu toate acestea a urcat pe podium. Robert Hariga a furat startul iar Lucian Sâmpetru s-a clasat pe locul al șaselea. Cu toate că este junioară II, Denisa Mocanu, de la grupa profesorului Florinel Ilie, a cucerit medalia de bronz la juniori I, cu un nou record personal, 8:73 secunde.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii