Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poşta Română vrea autobuze pentru transportul factorilor poştali în Brăila

Compania Poşta Română caută firme specializate care să-i transporte pe factorii poştali prin curse regulate în 9 oraşe, inclusiv Brăila. În acest sens, a fost lansată în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) procedura achiziţiei publice de servicii specializate de transport cu microbuzul sau autobuzul, atât pentru oraşul nostru, cât şi pentru oficiile judeţene Galaţi, Tulcea, Bacău, Botoşani, Iaşi, Suceava, Ploieşti şi Cluj. Valoarea totală estimată a contractului împărţit pe 9 loturi este de 312.291 lei, fără TVA, din care pentru Brăila suma alocată este de 31.240 lei, pentru Galaţi - 33.667 lei şi Tulcea - 10.161 lei.
În caietul de sarcini se precizează că pentru Oficiul Judeţean de Poştă Brăila sunt prevăzute două rute de transport a factorilor poştali, mai precis, spre catierele Radu Negru şi Vidin, având punct de plecare parcarea din zona Gării CFR. Firmelor interesate li se cere constituirea unei garanţii de participare în cuantum de 600 lei pentru lotul 1 - Brăila. De asemenea, se cere şi o garanţie de bună execuţie însemnând 5% din valoarea de atribuire a contractului, fără TVA. Atribuirea se va face prin procedura "cererii de ofertă", cu unic criteriu de selecţie "preţul cel mai scăzut". Potrivit anunţului publicat în SEAP, data limită de depunere a ofertelor este joi, 15 ianuarie, ora 10.00, la sediul din Bucureşti al Companiei de Poştă, pentru ca, o oră mai târziu, să fie deschise ofertele.
De precizat că anul trecut compania publică de transport în comun din subordinea municipalităţii - SC "Braicar" a fost cea care a câştigat contractul cu Poşta Română pentru transportul factorilor poştali.

 
Categorie articol: 

Comentarii