Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PNL-iştii brăileni văd un ping-pong ieftin în discuţiile PSD-iştilor pe tema Asociaţiei “Dunărea de Jos”

• consilierul municipal PNL Adrian Tabarac a comentat recent despre cum este posibil ca Alianţa Vestului să funcţioneze deşi este formată din judeţe îndepărtate, în timp ce Brăila şi Galaţi nu sunt în stare să încheie Asociaţia “Dunărea de Jos”, deşi distanţa este extrem de mică între ele • Tabarac s-a arătat extrem de dezamăgit de liderii social-democraţi din fruntea celor două administraţii, care, deşi sunt tineri, nu reuşesc să treacă dincolo de orgolii pentru acest proiect important • PNL-istul susţine că discuţiile făcute în public de aceştia nu reprezintă decât un ping-pong ieftin fără niciun beneficiu pentru comunităţi

 

PNL-istul Adrian Tabarac s-a arătat revoltat de modul în care liderii social-democraţi ai administraţiei brăilene şi gălăţene aleg să pună problema atunci când vine vorba despre înfiinţarea Asociaţiei “Dunărea de Jos”. Acesta a făcut o comparaţie între ceea ce se întâmplă în zona noastră şi Alianţa Vestului, formată din Timişoara, Cluj, Arad şi Oradea, unde lucrurile funcţionează, deşi distanţa este destul de mare între cele patru oraşe. Tabarac susţine că discuţiile “sterile” ale primarilor din Brăila şi Galaţi pe tema Asociaţiei “Dunărea de Jos” nu reprezintă decât un ping-pong ieftin care nu aduce niciun beneficiu comunităţilor pe care aceştia le conduc.

“Ambiţiile şi orgoliile ne ţin pe loc. Ambiţii şi orgolii sunt şi în cazul asocierii «Dunărea de Jos». Dacă va mai fi vreo asociere... Mă întreb, cum «Doamne iartă-mă!», patru primari, din patru judeţe diferite, de la o distanţă de sute de kilometri unul de altul s-au înţeles şi unde e sediul, şi ce vor să facă, şi care e interesul comun. În timp ce noi, aici... nici nu mai poţi să spui că e un drum naţional digul dintre Brăila şi Galaţi. E aproape o stradă dintr-un oraş. Că e non-stop trafic acolo. Un semafor mai trebuie pus, că în rest, e ca în oraş. Şi în condiţiile acestea, nu pot doi primari tineri să ajungă la un numitor comun?! «Haideţi să facem ceva pentru zona noastră, să o dezvoltăm». Jucăm aşa un ping-pong din ăsta ieftin cu o minge spartă. A rămas la mine în teren de două ori. O dau şi eu mai tare. «Hai că e vina ta». Şi într-un final nu am făcut nimic. E un meci de proastă calitate. Asta denotă tot faptul că nu există un interes major pentru a face ceva în comunitatea ta. Şi nu mai dăm exemple din Ardeal, căci, să spunem, cei de dincolo de munţi au o altă viziune. Să dăm exemple din zona noastră, din Moldova, care e zonă PSD-istă şi unde sunt oraşe care se dezvoltă, vor să atragă fonduri. La noi, din păcate doar gargară”, a declarat Tabarac, revoltat.
Categorie articol: 

Comentarii