Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PNL-iştii au reuşit să înlăture din oraş afişele cu mesaje împotriva lor

* asta a anunţat, ieri, preşedintele organizaţiei municipale a PNL Brăila, consilierul municipal Adrian Tabarac, atât pe reţelele de socializare, cât şi printr-un comunicat de presă * liberalul a afirmat că fake news-urile fac parte din strategia de campanie a PSD-iştilor

 

 

 

 

O mică victorie pentru liberali, după ce au reuşit să înlăture afişele lipite pe mai multe panouri la nivel naţional, dar şi în Brăila (la podul din Brăiliţa), cu mesaje anti-PNL. Preşedintele organizaţiei municipale a liberalilor brăileni, consilierul municipal Adrian Tabrac, a ţinut să anunţe acest lucru, ieri, pe reţelele de socializare, dar şi printr-un comunicat de presă. Tabarac i-a acuzat pe PSD-işti că deşi sunt primii care vorbesc despre fake news (ştiri false), ei sunt cei care de multe ori le propagă, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul apariţiei afişelor cu mesajele: ”PNL nu vrea creşterea pensiilor” sau ”PNL nu vrea dublarea alocaţiilor”.

Partidul Social Democrat nu vrea decât să dezinformeze. Acesta este modul în care îşi face campanie. Cu fake news-uri. Până la urmă, «hoţul strigă: hoţii!», pentru că PSD-iştii au spus de fiecare dată - chiar şi la Brăila, cum este cazul domnului primar Dragomir - că există fake news-uri. Tocmai ei sunt cei care propagă astfel de ştiri. Noi dorim să avem parte de o campanie bazată pe proiecte şi pe dezbateri constructive, nu pe dezinformări. Aceasta este o primă victorie în ceea ce înseamnă stoparea de fake news-uri”, a declarat Tabarac pentru ”Obiectiv - Vocea Brăilei”.

Totodată, PNL-istul a mai adăugat, într-un comunicat de presă că motivul pentru care PSD apelează la campanii mincinoase şi afirmaţii fără acoperire, este pentru a reuşi să îşi conserve un avantaj politic, iluzoriu din punctul său de vedere.

Să exploatezi electoral fricile unei întregi categorii de persoane vulnerabile, este un lucru pe care numai un partid fakenews îl poate face. PSD PARTID FAKENEWS! #sepoate #pnlbraila”, a mai subliniat Tabarac în comunicat.

Reamintim că afişele cu mesaje anti-PNL au apărut şi în Brăila undeva la începutul acestei luni.

 
Categorie articol: 

Comentarii