Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PNL îl susţine pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat

"S-a vorbit de o reţinere a liberalilor, de încordare, de ezitare (n.r. privind susţinerea candidaturii lui Sorin Oprescu). Nu e deloc adevărat. Eu am fost mandatat pentru această decizie în unanimitate, după discuţii serioase, de către toate organizaţiile liberale din Bucureşti şi de toţi membrii BPC. Din partea PNL, susţinerea lui Oprescu e o decizie unanimă, susţinută de toată lumea din convingere şi explicit, fără echivoc şi ezitare", a spus Antonescu.
El i-a transmis primarului Capitalei că îşi doreşte un singur lucru de la el: "Să lucreze cu onestitate şi eficienţă în conformitate cu proiectul pe care îl asumăm în comun".
Liderul PNL a amintit şi de relaţia de prietenie care îl leagă de Sorin Oprescu. "Am venit prima dată alături de Sorin Oprescu în 2008, când îi era greu, era o campanie grea, disproporţionată, am făcut-o fără a avea nicio altă înţelegere, nici înainte, nici atunci cu primarul general în legătură cu nimic. Sorin Oprescu a venit alături de mine în 2008, când îmi era mie foarte greu pentru că vântul politic bătea cu totul altfel. Astăzi, când şi lui Sorin Oprescu îi e greu, când e atacat mizerabil şi din multe direcţii, venim alături pentru că suntem oarecum într-o situaţie asemănătoare. Suntem ţinta unor campanii ce se vor intensifica, pentru că încercăm să facem ceva cinstit şi asta îi turbează pe unii", a relatat liberalul.
Categorie articol: 

Comentarii