Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PND-ista Gina Ilie a demisionat din CLM Brăila

• aceasta susţine că a luat decizia de a părăsi zona administrativă din motive personale • medicul legist s-a arătat dezamăgit totuşi de faptul că s-a lovit de “interesele celor mulţi” atunci când a încercat să realizeze ceva pentru comunitatea brăileană • următoarea pe lista PND la CLM este Florica Lungu

 

Medicul legist Gina Ilie a decis să renunţe la fotoliul de consilier local municipal. PND-ista a precizat că a făcut acest pas din motive personale, fără a intra în detalii, însă s-a arătat destul de dezamăgită de faptul că s-a lovit “de interesele celor mulţi” în momentul în care a încercat să promoveze proiecte pentru comunitatea brăileană.

“Luni, mi-am înaintat demisia. Am făcut-o din motive personale. Nu aş vrea să intru în amănunte. Cât despre proiectele care aş fi vrut să se realizeze pentru comunitatea brăileană, am înţeles că ce vreau eu nu contează, ci ce vor cei mulţi. Dar a nu se înţelege că am avut piedici. Am înţeles că CLM este un mecanism care funcţionează după anumite reguli, iar eu nu mă mai regăsesc în acest mecanism. Mi-am căutat calităţile politice, însă nu le-am găsit. Prefer să rămân doar la stadiul de simplu cetăţean al acestui oraş şi medic legist la Serviciul de Medicină Legală, unde e atâta nevoie de oameni dedicaţi, care să desluşească misterele deceselor. În locul meu la CLM va veni doamna Flori Lungu”, a declarat Gina Ilie.

Contactată de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, Simona Drăghincescu, preşedintele PND Brăila, nu a dorit să comenteze prea mult subiectul, precizând doar că este o decizie personală a Ginei Ilie. Aceasta a confirmat că fotoliul de consilier municipal va fi ocupat de următorul candidat înscris pe lista PND la CLM în timpul alegerilor locale din 2016, Florica Lungu, mediator şi jurist de profesie. Lungu s-a născut pe 14.09.1965 în comuna Dăeni, judeţul Tulcea.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii