Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PMP-iştii anunţă că vor vota cu Klaus Iohannis în turul 2

• preşedintele PMP Brăila, Viorel Botea, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că membrii partidului său îi vor da votul lui Klaus Iohannis, în turul 2, la Alegerile Prezidenţiale • acesta a ţinut totuşi să precizeze că acest aspect nu schimbă cu nimic alianţele partidului pe plan local şi că PMP-iştii “vor vota orice proiect benefic cetăţenilor”

 

Preşedintele PMP Brăila, Viorel Botea, a anunţat că are de gând să îl voteze pe Klaus Iohannis în turul 2 al Alegerilor Prezidenţiale şi i-a îndemnat pe membrii şi simpatizanţii partidului său, să procedeze la fel. Acesta a susţinut, vineri, o conferinţă de presă alături de colegul său din CJ Brăila, Ionel Adetu, în cadrul căreia a făcut o scurtă analiză a rezultatului primului tur al alegerilor.

Botea a ţinut să îl laude pe Theodor Paleologu, candidatul susţinut de PMP în primul tur, arătându-se destul de dezamăgit de faptul că românii nu l-au votat în primul tur, deoarece în opinia sa ar fi fost cel mai potrivit pentru a ocupa fotoliul de preşedinte al României. Mai mult, acesta a afirmat că nu este mulţumit nici de munca depusă în campanie de consilierii PMP, plecând de la ideea că în judeţ popularii au avut un scor destul de slab. Botea a anunţat că, după încheierea turului 2 al alegerilor, va avea loc o şedinţă la partid unde va fi analizat rezultatul din Turul 1, respectiv sancţionate toate derapajele membrilor.

“Partidul Mişcarea Populară, fiind un partid de dreapta, membru în PPE, va vota evident alături de dreapta. Cu siguranţă, noi îl vom vota pe preşedintele Iohannis. Chiar dacă nu totdeauna ne-a mulţumit sau nu totdeauna am avut cele mai bune cuvinte de spus. Pentru că noi, de fapt, am considerat că domnul Theodor Paleologu este cel mai bun candidat pentru Alegerile Prezidenţiale, dar fiind un partid de dreapta, având acelaşi tip de doctrină precum PNL-ul, fiind împreună atât la nivel naţional printr-o alianţă, cât şi la nivel european, noi recomandăm tuturor membrilor şi simpatizanţilor noştri să îl voteze în turul 2 pe Klaus Iohannis”, a declarat Botea.

PMP-istul a ţinut totuşi să anunţe public că această susţinere nu schimbă alianţele politice pe care partidul le are pe plan local cu PSD-iştii. Totuşi, declaraţia liderului politic a fost una voalată, în sensul că a precizat că popularii vor vota “orice proiect benefic pentru comunitate”.
Categorie articol: 

Comentarii