Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PMP Brăila se reorganizează după plecarea UNPR-iştilor

• noul preşedinte al PMP Brăila, Viorel Botea, a afirmat, ieri, că principalul său plan pentru organizaţie este să treacă prin filtru fiecare membru, astfel încât să vadă câţi membri din UNPR îşi doresc să rămână alături de partid 

 

Proaspăt numit în funcţia de preşedinte interimar al PMP Brăila, Viorel Botea susţine că are foarte multă treabă în perioada imediat următoare. Acesta a afirmat că printre priorităţile sale pentru următoarele zile se numără reorganizarea filialei. Botea a precizat că, odată cu Marioara Nistor, ar putea fi mai mulţi membri care să vrea să migreze la UNPR, astfel că este imperios necesar să ia la puricat fiecare persoană din PMP Brăila, pentru a vedea unde se situează din acest punct de vedere.

“Noi vom organiza alegeri interne, dar înainte de asta trebuie să refacem echipa, să reorganizăm toate filialele ca să putem să avem cu adevărat nişte alegeri reprezentative. Iar în urma acestora cine este cel mai bun să câştige, să fie preşedintele organizaţiei şi să ducă pe mai departe echipa. Pentru că asta este cel mai important. Rezultatele noastre au fost cât de cât bune la toate alegerile trecute. Bine. La nivelul nostru de partid mic, de opoziţie. Dar v-am spus. Urmează o perioadă, cel puţin câteva zile, în care vom face o evaluare a tuturor membrilor. Să vedem care doreşte să rămână, cine a plecat. Trebuie să facem o reorganizare a filialei pentru că nu avem în momentul de faţă o situaţie clară. Nu ştim exact ce oameni se duc cu UNPR-ul, ce oameni rămân la noi. Dar, cu siguranţă, consilierii UNPR vor rămâne la partidul lor, iar cei ai PMP la partidul nostru, pentru că dacă nu se întâmplă chestia asta îşi pierd mandatul. Sunt câteva lucruri logice şi legale”, a declarat Botea.

Întrebat în legătură cu sediul în care funcţionează şi dacă va fi afectată organizaţia de plecarea Marioarei Nistor, Botea a ţinut să sublinieze că PMP Brăila are unde să îşi desfăşoare activitatea fără probleme. Acesta nu s-a arătat deloc deranjat că îi va avea pe UNPR-işti ca vecini pe Strada Mihai Eminescu.

 

Botea nu comentează plecarea lui Nistor

Cât despre gestul fostului preşedinte al PMP Brăila, Marioara Nistor, de a reveni la UNPR, Botea nu a dorit să comenteze prea mult, însă a subliniat că discuţiile s-au derulat fără niciun fel de scandal sau supărări.

“Doamna Marioara Nistor nu a mai dorit să continue activitatea în organizaţie şi a trecut la UNPR, unde deţine funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional. A fost o discuţie amiabilă, nu a fost nicio problemă privind plecarea dânsei. A fost ceva firesc. Organizaţiile noastre au drumuri diferite. Dumneaei îşi doreşte să meargă mai departe cu UNPR, noi ne dorim să mergem cu PMP. A fost o treabă foarte ok. Dar am aşteptat decizia Bucureştiului ca să anunţăm. Este adevărat că a întârziat puţin, pentru că această discuţie are deja câteva săptămâni. Însă, ieri, (n.r - luni) s-a realizat acest lucru, faptic, prin numirea mea în funcţia de preşedinte al PMP Brăila în CExN”, a declarat Botea.

Reamintim că Marioara Nistor a fost înlocuită oficial de la cârma PMP Brăila, luni, în cadrul unui Consiliu Executiv Naţional al partidului la Bucureşti. În locul acesteia a fost numit prim-vicepreşedintele PMP Brăila, Viorel Botea. Consilierul judeţean a mai ocupat şi înainte fotoliul de preşedinte al organizaţiei popularilor brăileni, până la momentul fuziunii cu UNPR, când locul i-a fost luat de Nistor.
Categorie articol: 

Comentarii