Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PMP şi-a lansat candidaţii la Brăila

Partidul Mişcarea Populară şi-a lansat candidaţii la euroalegeri. Evenimentul politic a avut loc sâmbătă, 26 aprilie, în prezenţa deputatului PMP Elena Udrea, a europarlamentarului Cristian Preda, a preşedintelui partidului Eugen Tomac, a liderului PMP filiala Brăila Viorel Botea şi a candidaţilor pentru Parlamentul European: Teodor Baconschi, Siegfried Mureşan şi Sergiu Diacomatu. Invitaţii şi-au prezentat strategia de dezvoltare a judeţului Brăila şi s-au prezentat ca o "aternativă pentru România", idee propulsată chiar de sloganul formaţiunii politice: "Ridicăm România!".
"Această listă de candidaţi, de oameni, de personalităţi care vor candida pentru un loc în Parlamentul European, nu este o listă făcută din prieteni, neveste, amante, iubite, etc. Noi avem pe listă şi un şef de promoţie", a declarat în deschidere Viorel Botea. Dacă Botea a vorbit despre cum sunt călcate în picioare valorile la Brăila şi cum sunt umiliţi şefii de promoţie, deputatul Elena Udrea a prezentat Brăila ca pe un exemplu de "lucruri lăsate în urmă". "Pentru Brăila, în mandatul meu de ministru şi sub semnătura mea au venit peste 140 de milioane de euro, din care 115 milioane de euro au venit doar din fonduri europene, bani pentru bazinul olimpic, spitale, şcoli şi drumuri. Deci nu doar promitem", a susţinut vehement fostul ministru al Turismului. Aceasta a mai punctat că la nivel de partid se urmăreşte independenţa justiţiei, reformele şi modernizarea ţării, obiective care nu se pot îndeplini fără abolirea regimului PSD.

"Domnia lui Bunea s-a fisurat!"

Candidatul pentru europarlamentare Teodor Baconschi a fost ceva mai acid în declaraţii, lansând atacuri dure la adresa şefului PSD de pe plan local, Gheorghe Bunea Stancu. "Ce păcat că în oraşul în care s-au născut Panait Istrati, Vasile Băncilă sau Nae Ionescu domneşte astăzi un bolşevic. E vorba de Bunea Stancu. O perlă a Dunării s-a transformat într-o magherniţă roşie. Domnia lui Bunea s-a fisurat. O fisurează justiţia", a fost mesajul fostului ministru de externe al României, adăugând la final că în sectorul 1 la Bucureşti, mâna lui dreaptă este brăileanul Sergiu Diacomatu. Candidatul PMP, al filialei Brăila a fost scurt şi cuprinzător în declaraţii, amintind rezultatul de la alegerile locale din 2012, unde a obţinut "un scor bun" şi a transmis delegaţilor: "La luptă, fraţilor, pe ei!".
Întâlnirea s-a încheiat cu multe blitzuri şi cu o sesiune de autografe date de Elena Udrea, fanilor săi din sală.

 
Categorie articol: 

Comentarii