Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PLUS Brăila îşi caută şefi

• asta reiese dintr-o postare recentă a grupului local al partidului fostului premier al României, Dacian Cioloş, publicată pe reţelele de socializare • aceştia au anunţat că pe 3 august va avea loc Convenţia Judeţeană a PLUS Brăila, când se va forma filiala judeţeană şi se va alege echipa de conducere • de asemenea în postarea respectivă se face apel către cei interesaţi să se înscrie în partid

 

PLUS începe să se organizeze şi la Brăila. Partidul fostului premier al Românei, Dacian Cioloş, încă nu activează pe scena politică din judeţul nostru, ci funcţionează deocamdată doar ca o comunitate locală. Însă potrivit unei postări recente de pe reţelele de socializare a reprezentanţilor grupului PLUS Brăila, organizaţia judeţeană a partidului se va forma începând cu 3 august. Atunci va avea loc Convenţia Judeţeană, în cadrul căreia se va alege conducerea şi echipa locală PLUS.

“După înfiinţarea comunităţilor locale (o comunitate are cca. 8.000 de locuitori), PLUS Brăila continuă organizarea în teritoriu prin constituirea Filialei Judeţene. Acest concept complet nou de organizare pe care îl aduce PLUS în politica românească este implementat cu scopul de a creşte gradul de implicare şi de reprezentare a cetăţenilor în procesul de luare a deciziilor. Filiala Judeţeană PLUS Brăila va fi formată dintr-un birou al filialei judeţene, o comisie judeţeană de integritate şi arbitraj şi o comisie judeţeană de cenzori. Membrii acestor structuri vor fi desemnaţi prin alegeri, în cadrul Convenţiei Judeţene, de către membrii cu drept de vot ai comunităţilor locale. Convenţia Judeţeană PLUS Brăila va avea loc în data de 03 august 2019, cu participarea coordonatorilor Regiunii Sud-Est şi a reprezentanţilor Biroului Naţional PLUS. Ulterior organizării Filialei Judeţene se vor constitui, la nivelul întregului judeţ, Consilii ale Comunităţilor Locale sau Filiale Locale, după caz”, se arată în postarea PLUS Brăila.

Reprezentanţii grupului local au făcut şi un apel cu această ocazie la brăilenii interesaţi să se înscrie în partid.

“PLUS Brăila contează pe tine! Fiindcă politica adevărată se face pornind de la firul ierbii”, se mai arată pe pagina de Facebook a grupului.

Reamintim că din cadrul uneia dintre comunităţile locale PLUS Brăila făcea parte şi Cristian Techiu, fost candidat independent la Primăria Municipiului în cadrul alegerilor locale din 2016.
Categorie articol: 

Comentarii