Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ploaie de medalii la Campionatele Nationale de kaiac-canoe

Dupa cele sase medalii cucerite la Cupa Romaniei, reprezentantii sectiei de kaiac-canoe ai CSM au continuat sa se numere printre protegonisti si la Campionatele Nationale de viteza. Juniorii braileni au cucerit 11 medalii, din care 5 de aur, 4 de argint si 2 de bronz si au incheiat competitia pe locul al doilea in clasamentul general al cluburilor, dupa cel din Orsova.
Titlurile de campioni nationali au fost cucerite de Eduard Toader la canoe 1 - 2000 metri, Alin Rusen si Panait Romeo la kaiac 2 - 1000 metri, Alin Rusen si Marian Udrea la kaiac 2 - 500 metri. Celelalte doua medalii de aur au fost obtinute de echipajul Ionut Stoian, Stefan Bogdan, Cezar Mihalache, Adrian Constantinov, care a reusit sa cistige probele de canoe 4 - 1000 metri si 4 - 500 metri.
Toate medaliile de argint au fost obtinute de kaiacisti. Astfel Romeo Panait a incheiat al doilea proba de 500 metri, pozitie pe care s-a situat si dublul feminin Rodica Sterpu, Octavia Moldoveanu, pe distantele de 500 si 1000 metri. Tot fetele au obtinut argintul si la kaiac 4 - 1000 metri, in componenta Raluca Vasiliev, Nicoleta Moldoveanu, Mihaela Sterpu, Alexandra Alexa.
Medalii de bronz au obtinut Marian Udrea, la kaiac 1 - 1000 metri si echipajul feminin format din Vasiliev, Moldoveanu, Alexa si Sterpu, la kaiac 500 metri.

Un Campionat National dupa altul

Sportivii braileni au fost insotiti si coordonati la aceasta competitie de antrenorii Florentina Ion, Ionel Baciu si Marin Blindu.
"Am avut si de aceasta data o evolutie conform asteptarilor, iar locul al doilea in clasamentul general al cluburilor este o dovada a valorii componentilor Clubului Sportiv Municipal si a interesului si sprijinului pe care conducerea clubului le acorda acestei sectii. Dintre sportivii nostri s-au detasat medaliatul de la europenele de juniori de la Atena, Ionut Stoian, precum si ceilalti componenti ai lotului national Alin Rusen, Rodica Sterpu si Stefan Bogdan", a declarat antrenoarea Florentina Ion.
Dupa aceste doua concursuri, sportivii au primit doua zile de pauza iar incepind de joi vor demara pregatirile in vederea Campionatelor Nationale de viteza rezervate seniorilor si tineretului care vor incepe pe data de 23 august la Snagov.
Concomitent cu nationalele se vor organiza si concursuri de selectie pentru loturile nationale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii