Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ploaia a amânat finalizarea lucrărilor pe Str. Griviţei

Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Aurel Simionescu a anunţat că, din cauza ploii, finalizarea ultimului tronson de pe str. Griviţei (cuprins între Str. Şcolilor şi Calea Călăraşilor) va mai fi amânat cu două zile. "Ploaia asta ne-a stricat puţin nişte planuri. Noi voiam să dăm drumul şi la Griviţei, dar trebuie să aşteptăm vreo zi sau două ca să se usuce şi ultima porţiune. Ieri, de exemplu, toată lumea a văzut pe prognoză ca va ploua la ora 13.00. Prin urmare, nu şi-au mai comandat asfalt. De plouat, a plouat, dar abia la 19.00 şi, până la 19.00, ar fi putut turna stratul doi pe Griviţei... Mă rog, astea sunt plusurile şi minusurile din activităţile pe care le avem...", a explicat edilul-şef.
Mai pe ocolite, tot în cadrul conferinţei de presă, Simionescu şi-a exprimat şi unele nemulţumiri privind modul în care decurg lucrările: "Sunt nişte supărări pe care le am, dar de obicei nu spun din casă. Sunt unele lucruri pe care eu nu le accept, mai ales de la nişte firme mari, firme puternice. Eu nu accept că trebuie să stăm două luni de zile cu intersecţia din Şcolilor, pentru că azi căutăm ţeava, mâine căutăm robineţii, poimâine căutăm căminul ca să aflăm de unde curge apa. Nu se poate să ai o astfel de formulă. Sigur, sunt probleme neprevăzute, de pildă cu conductele acestui oraş, care sunt aşa cum sunt, dar asta nu înseamnă că nu trebuie finalizată o chestiune de impact".
Reamintim că reabilitarea străzii Griviţei trebuie finalizată integral până în luna septembrie a acestui an. Întreaga lucrare costă 8 milioane de euro, sumă acoperită, în mare parte, de un împrumut nerambursabil, primit de la Uniunea Europeană. Lucrarea este executată de firma "Tehnologica Radion" Bucureşti.
Categorie articol: 

Comentarii