Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Plenul Senatului, blocat de dispute pentru a patra oară

Este al patrulea plen consecutiv în care nu se legiferează, după mai multe încercări ale liderilor de grup şi ale preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, de a debloca situaţia.
În debutul plenului, după ce liderii din Senat au anunţat că au ajuns la o înţelegere cu privire la Legea asistenţei sociale, liberalul Puiu Haşotti a anunţat că puterea nu a respectat înţelegerea de luni şi a cerut ca PDL, UDMR şi UNPR să facă nominalizările pentru comisia de anchetă asupra alegerilor din Neamţ, altfel opoziţia nu va dezbate Legea asistenţei sociale.
"Am făcut o înţelegere. Noi, Opoziţia, facem mult mai mult de vreme ce acceptăm reluarea votului pe un proiect care a fost deja votat în Senat, dăm voturi de la noi pentru a trece OUG 70 şi Legea asistenţei sociale ca să nu mai staţi cu frica Fondului Monetar Internaţional (FMI), dar dumneavoastră nu vreţi să faceţi nicio concesie. Mingea este în terenul dumneavoastră. Trebuie să hotărâţi ce facem. Poate aveţi nevoie de o pauză pentru a veni cu propunerile pentru componenţa comisiei de anchetă", a spus Haşotti.
Categorie articol: 

Comentarii