Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A plecat la plimbare cu un moped furat

Prins în timp ce conducea un moped furat, un bărbat din Movila Miresii a fost reţinut pe ordonanţă. Mopedistul, care era băut şi nu avea nici permis de conducere, circula pe Şoseaua de Centură, fiind oprit din drum de poliţişti. În urma cercetărilor, s-a stabilit că mopedul a fost furat din apropierea unui liceu din municipiu.
În dimineaţa zilei de 23 iulie, la ora 9.00, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-a depistat pe Radu L. (42 de ani), din comuna Movila Miresii. Acesta conducea un moped, pe DE 87, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt dovedit în urma testării cu aparatul etilotest (0,60 mg/l alcool pur). "Efectuând verificări în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu este posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Fiind extinse cercetările, s-a stabilit că mopedul condus de acesta ar fi fost sustras, în seara zilei de 22 iulie, în jurul orei 22.20, din apropierea unui liceu din municipiu", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila. Poliţiştii au mai stabilit că, în ziua de 20 iulie, cel în cauză ar mai fi sustras şi o bicicletă lăsată neasigurată în faţa unui magazin, situat pe strada Comuna din Paris. Bărbatul este cercetat pentru infracţiunile de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului. El a fost încarcerat, pe bază de ordonanţă de reţinere, în Arestul IPJ Brăila şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de arestare preventivă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii