Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Platini: Stadionul Naţional din Capitală nu va putea găzdui finale de Champions League

"Cererea de bilete pentru o finală Champions League e foarte mare şi este nevoie de stadioane de 75.000 de locuri", a adăugat Platini, în timpul vizitei desfăşurate sâmbătă pe şantierul Stadionului Naţional din Bucureşti.
Acesta a adăugat că după finala Europa League de anul acesta de la Dublin echipe ale UEFA vor veni în România pentru a pune la punct aspecte legate de finala din 2012. De asemenea, echipele vor urmări de pe stadion meciul inaugural din luna august dintre România şi Argentina, la care Platini a spus că el nu va putea participa.
"Aveţi o ţară frumoasă, aveţi un stadion frumos, aveţi arbitri buni, vă mai trebuie şi jucători de fotbal buni", a mai spus preşedintele UEFA.
Mircea Sandu, preşedinte Federaţiei Române de Fotbal, a declarat că de promovarea evenimentului din 2012, respectiv finala Europa League, se va ocupa Primăria Generală a Capitalei. La rândul său, primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a reafirmat că stadionul va fi finalizat petnru partida din 10 agust, inclusiv zonele de acces spre stadion.
De altfel, primarul general a afirmat că, pentru ca lucrările la arenă să fie finalizate la timp, se va lucra şi în timpul nopţii.
Preşedintele UEFA, francezul Michel Platini, a vizitat, sâmbătă, Stadionul Naţional din Capitală, care este în curs de finalizare şi care va găzdui, în 2012, finala Europa League. Construit după modelul arenei din oraşul german Frankfurt, stadionul se va numi Naţional Arena şi va avea 55.000 de locuri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii