Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Planul reprezentantei României de a câştiga coroana la Miss Universe

"Sunt o Dracula feminină", spune Larisa Popa, tânăra ce mizează pe charismă şi naturaleţe pentru a câştiga concursul de frumuseţe.

Reprezentanta României la "Miss Universe", Larisa Popa, vrea să-şi intimideze concurenţa şi să câştige coroana de regină a frumuseţii. "Vreau să depăşesc performanţa obţinută de reprezentanta României în 1930, Mariana Mirică (n.r., clasată pe locul trei la această competiţie) şi să aduc în ţară prima coroană de Miss", spune tânăra în faţa camerei de filmat. "Nu mă tem", afirmă ea. "Nu plec ca să-mi fie frică de o altă concurentă", susţine aceasta. Mizează pe "charisma personală, pe isteţime" şi pe proba de costum naţional, ceva între Dracula şi Vlad Ţepeş.
Astfel, tânăra din Slatina va purta nu doar o rochie de organza din mătase naturală de culoare fucsia, ci şi o pelerină de vampir, cu liliac şi gheare pe un umăr. A fost ideea designerului care i-a pregătit ţinutele să facă legătura între Dracula şi România. Potrivit Ancăi Maxim, creatoarea lor, personajul Dracula "este demonic şi cunoscut în toată lumea. Nu există cineva să nu fi auzit de el". "Ideea este că mergem într-o ţară în care nimeni nu ne cunoaşte şi vrem să se facă legătura între Dracula şi România".
Categorie articol: 

Comentarii