Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Planseul unei cladiri in constructie din Oradea s-a prabusit

In zona au ajuns in scurt timp numeroase echipaje de urgenta, ale Politiei, ISU, Jandarmilor, dar si reprezentanti ai Inspectoratului de Stat in Constructii si ai Inspectoratului de Munca, care investigheaza deja cauzele producerii evenimentului.
"Din cei trei raniti, doua persoane sunt in stare critica si pronosticul e rezervat. Al treilea este ranit mai usor. In total, numarul victimelor e patru. Peste acestea s-a prabusit un planseu metalic, care s-a desprins si a cazut. Cei patru muncitori se aflau dedesubt", a declarat doctorul Hadrian Borcea, seful SMURD Bihor.
In paralel, sunt in derulare mai multe anchete. "Noi am ajuns la fata locului imediat dupa producerea incidentului, intr-un sfert de ora. O echipa formata din patru inspectori ITM investigheaza cauzele accidentului de munca", a declarat inspectorul-sef al ITM Bihor, Liviu Lupea.
La locul accidentului, a sosit un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor si un echipaj al Serviciului criminalistic al Politiei Bihor, care au demarat cercetari la etajul de la care s-a prabusit plafonul. Perimetrul a fost securizat, iar autoritatile nu lasa nici cetatenii, nici presa sa se apropie de locul accidentului. La fata locului s-au deplasat si prefectul de Bihor, Mircea Ghitea, presedintele Consiliului Judetean, Radu Tirle, si primarul Oradei, Ilie Bolojan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii