Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Pixie", Premiul I la Festivalul "Toamna Baladelor"

Inceput fructuos de an scolar la Palatul Copiilor si Elevilor Braila. Cosmin Munteanu, elev al Cercului de Instrumente muzicale traditionale, condus de profesorul Marian Ciurea, a reusit sa cistige mult rivnitul Premiu I in cadrul Festivalului Concurs National de interpretare si creatie muzica folk "Toamna Baladelor". Cosmin Munteanu a adjudecat Premiul I la sectiunea creatie, cu compozitia "O zgitie de fata", pe versuri de Mihai Eminescu. Pe linga originalitatea compozitiei prezentate, Cosmin a facut o impresie deosebita prin calitatea sa de poliinstrumentist. "El a evoluat pe scena cu trei instrumente deodata, respectiv chitara, block-flote si tamburina, fapt ce a generat aplauze indelungate din partea juriului, care a adresat chiar in spectacol felicitari concurentului si profesorului indrumator pentru prestatia de exceptie oferita", a punctat profesorul Marian Ciurea.
Cosmin Munteanu, cu numele de scena "Pixie", are doar 9 ani si este un adevarat "colectionar" de premii si trofee obtinute la festivalurile si concursurile nationale de profil.
Un alt premiu obtinut in cadrul festivalului de artistii braileni este Premiul II la sectiunea interpretare, cu melodia "Copaci fara Padure", cistigat de Miruna Iancu, de asemenea, eleva a profesorului Marian Ciurea.
Ajuns la cea de-a X-a editie, Festivalul "Toamna Baladelor" s-a desfasurat in perioada 1 - 2 noiembrie, la Bucuresti, sub egida Ministerului Educatiei Cercetarii si Tineretului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii