Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piturca spune ca meciul cu Bulgaria este crucial pentru Romania

Selectionerul Victor Piturca a declarat, ieri, ca meciul cu Bulgaria este crucial pentru reprezentativa Romaniei, deoarece nationala pregatita de Hristo Stoicikov este cea mai valoroasa echipa din grupa G, dupa selectionata Olandei.
"Acest meci cu Bulgaria este unul crucial pentru noi, la fel si cel cu Albania, pentru ca daca vom lua sase puncte, sansele de calificare vor creste vertiginos. Bulgaria este principala noastra contracandidata, pentru ca dupa Olanda este cea mai valoroasa echipa", a spus Piturca.
Selectionerul si-a exprimat regretul pentru faptul ca a fost nevoit sa renunte la fundasul Stelei, Dorin Goian, accidentat. "Din pacate situatia nu este chiar asa cum as fi dorit, ma refer la accidentari, pentru ca la vechii accidentati, Ovidiu Petre, Radoi, Mazilu s-a adaugat si Goian, la care pina la urma am renuntat", a spus Piturca.
De asemenea, Nicolae Dica si Banel Nicolita au unele probleme de sanatate, dar nu este nimic grav. "Asa toti jucatorii au mici leziuni, dar isi vor reveni. Cred ca miercuri voi avea tot lotul la dispozitie. Cu toate aceste probleme, lotul nostru este unul valoros si sper sa cistigam cele sase puncte puse in joc", a afirmat Piturca.
Piturca a facut referire si la fundasul echipei Ajax Amsterdam, George Ogararu, convocat initial, dar la care s-a renuntat: "Pe Ogararu si Paraschiv presa tot incearca sa ii impuna, dar sa nu se uite ca eu am muncit patru ani cu ei si ii cunosc foarte bine".
Echipa nationala s-a reunit, ieri, la Casa Fotbalului, pentru meciurile cu Bulgaria si Albania, din preliminariile Euro-2008. Nationala a plecat la Constanta, unde a sustinut un antrenament deschis presei. De asemenea, presa va putea participa la ultimele 15 minute ale antrenamentului de vineri, de la ora 11.00, care va fi urmat de o conferinta de presa.
Piturca a solicitat presei sa respecte programul echipei nationale, dupa ce jucatorii nu au putut sa se plimbe in liniste in ziua meciului amical cu Cipru. "Va rog frumos, este un meci oficial, este nevoie de liniste, as dori sa respectati programul nationalei", a afirmat Piturca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii