Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piturca nu se asteapta la o victorie la scor in meciul cu Republica Moldova

Selectionerul Victor Piturca a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Mogosoaia, ca nu se asteapta ca nationala Romaniei sa cistige la scor partida amicala pe care o va disputa cu reprezentativa Republicii Moldova.
"Sa nu credeti ca ar putea sa fie un scor fluviu, pentru ca Moldova nu e chiar asa o echipa slaba. E normal sa tratam jocul cu maxima seriozitate. Nu se pune problema ca jucatorii sa fie relaxati. Jucatorii trebuie sa se comporte ca adevarati profesionisti", a spus Piturca.
Piturca a afirmat ca nu este interesat de faptul ca omologul sau de la echipa Republicii Moldova, Igor Dobrovolski, va veni la Bucuresti cu un lot format din 16-17 jucatori. "Nu stiu, ma intereseaza mai putin. Acum citeva zile, cind am discutat cu oficialii federatiei de la Chisinau, ni s-a spus ca tot lotul este pregatit. Nu se compara cu episodul Nigeria", a precizat selectionerul.
Victor Piturca a mentionat ca nu a urmarit nici o caseta cu evolutia reprezentativei Republicii Moldova, acest lucru urmind sa se intimple dupa ce delegatia oaspete va sosi la Bucuresti.
Intrebat despre forma mai putin buna a Olandei, Victori Piturca a spus: "Olanda ramine Olanda. Au de unde alege, aria de selectie fiind mare. La meciul cu noi fiti sigur ca totul va fi OK. Pina acum au avut rezultate scontate, mai putin remiza din Bulgaria, unde Bulgaria a avut mare sansa. La fel ca si cu noi".
Romania va intilni, miercuri, de la ora 17.00, reprezentativa Republicii Moldova in cadrul unei partide amicale care se va disputa pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", din Bucuresti.
Meciul va fi arbitrat de o brigada din Romania, formata din Alexandru Deaconu, la centru, Nicolae Marodin si Adrian Vidan la cele doua linii, rezerva fiind Viorel Sandu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii