Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pistolul lui Han Solo, din «Războiul stelelor», scos la licitaţie

Pistolul de tip Mauser pe care Harrison Ford, interpretul personajului Han Solo, îl foloseşte în franciza "Războiul stelelor/ Star Wars" a fost scos la vânzare online, fiind estimat la suma de 200.000 - 300.000 de dolari, a anunţat site-ul de licitaţii Invaluable.
Pistolul "DL-44 blaster", cu o lungime de 28 de centimetri şi fabricat din răşină, a fost folosit de traficantul seducător interpretat de Harrison Ford la filmările peliculelor "Imperiul Contraatacă/ The Empire Strikes Back" (1980) şi "Întoarcerea lui Jedi/ Return of the Jedi" (1983).
Arma, cu care nu se poate "trage", este echipată cu "piedica şi luneta" originale. Aceasta este o reproducere, cu acelaşi număr de serie, a unui instrument capabil să tragă, utilizat în scene la distanţe mici, care ar fi dispărut, potrivit Invaluable.
Designul "DL-44" a fost inspirat de pistolul Mauser C96. Pistolul, care este la vânzare până pe 21 decembrie, la preţul de pornire de 200.000 de dolari, îi aparţine unui colecţionar de obiecte asociate francizei "Războiul stelelor/ Star Wars", creată de George Lucas, care a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film, în anul 1977.
Următorul film din franciza "Războiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie 2015.

 
Categorie articol: 

Comentarii