Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piroman din Gemenele, prins de poliţişti

Poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Gemenele şi cei de la Secţia 1 de Poliţie Rurală Brăila au reuşit să-l identifice pe autorul unui incendiu de proporţii, ce avut loc luna trecută.
Un puternic incendiu a devastat, în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, o fermă de pe raza comunei Gemenele, proprietatea lui Cristinel C. Au ars atunci circa 1.000 de baloţi cilindrici de lucernă şi un tractor, prejudiciul fiind estimat la 200.000 lei (2 miliarde lei vechi). Pompierii au folosit, la vremea respectivă, două autospeciale de stingere, intervenţia durând mai bine de 10 ore. De la bun început s-a stabilit drept cauză probabilă a incendiului o acţiune intenţionată a unei persoane. Între timp, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Gemenele şi cei de la Secţia 1 de Poliţie Rurală Brăila au reuşit să-i dea de urmă autorului. Oamenii legii l-au identificat pe Marius L., 23 de ani, domiciliat fără forme legale în comuna Gemenele, probând faptul că, în noaptea respectivă, acesta s-a deplasat la ferma lui Cristinel C., având asupra sa un bidon de 5 litri, de plastic, cu benzină. Suspectul a stropit baloţii de lucernă dintr-un fânar şi un tractor agricol, după care le-a dat foc.
Poliţiştii au stabilit că autorul este cunoscut cu afecţiuni medicale cronice, urmând să fie supus unei expertize medico-legale psihiatrice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru distrugere prin incendiere, ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de începere a urmăririi penale.

 
Categorie articol: 

Comentarii