Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pina aici au avut bilet gorilele lui Musat

Probabil ca asta este cea mai buna veste pe care am primit-o de la caderea lui Ceausescu incoace: Cornel Musat a luat-o in freza de la Braicar. Hai, toata sala, sa v-aud: Ole, ole, Ying-Yang nu mai eee! Nu mai e in autobuze si tramvaie, lucru care ma calca pe nervi de ani buni. Sa nu credeti ca am avut vreo experienta neplacuta cu controlorii YY, ca sint traumatizat sau mai stiu eu ce. Nu, eu m-am lasat de mers cu mijloacele de transport in comun cam de cind eram mic, asa ca nu se pune problema sa fi avut vreun diferend cu personalul angajat la YY.
Dar nu pot sa nu ma bucur sincer, atunci cind aud de prin ziarele de vineri ca patronul SC Smardoi SA, cunoscuta si sub numele de Ying-Yang, a fost dat jos din autobuze, precum ultimul boschetar prins fara bilet. Asa, la sectie cu Musat, mama lui de fraudulos! El este principalul vinovat pentru modul barbar in care au actionat mahalagioacele si golanii aia de-si ziceau controlori. Musat a instaurat acel regim de teroare si deznadejde in autobuzele patriei Braila, de incepuse sa le fie si soferilor frica sa se mai urce la volan.
Mai devreme sau mai tirziu trebuia sa vina scadenta sau, payback time, cum zic americanii la "razbunare". Cum ne putem razbuna pe Musat si pe toti antipaticii aia analfabeti care au amendat, batut si injosit luni de zile calatorii de buna credinta, cu bilet in regula, care au umplut spitalele Brailei cu oameni nevinovati? Pai, nu prea avem multe posibilitati la indemina. Nu, nu cu bataia, caci ar insemna sa scape prea usor. Propun sa-i facem de ris, sa-i aratam cu degetul in ziar, sa ne distram pe seama lor, sa-i ofticam.
Ba, controlori cu mintea inghesuita, ati ramas fara obiectu' muncii! Somerache scrie pe voi, ma! O sa va dea Musat afara, caci nu mai are nici un motiv sa va tina la firma, iar voi o sa ajungeti atit de saraci, incit nu o sa aveti bani nici macar de-un bilet de autobuz. Prin urmare, o sa deveniti calatori fraudulosi, numai buni de zvintat in bataie de controlorii Braicar, care va vor lua locul de la 1 septembrie.
Cit despre Musat, nu imi fac griji ca va muri de foame. El nu traieste din banii pe care ii produce in Romania, ci din aia multi care ii vin de prin Spania. Spunea el acu' vreo doua saptamini ca in cazul in care firmei sale ii va fi reziliat contractul este tare curios sa vada ce alta societate va indeplini conditiile din caietul de sarcini pentru a presta activitatea de controlare a calatorilor. Uite ca nu mai este nevoie, pentru ca acest serviciu va reveni in subordinea Braicar. Anticipez inca de acum ca viitorii controlori de la Braicar nu-si vor da interesul sa-i prinda pe blatisti. Da, ma, dar macar nu vor mai exista cazuri de calatori rupti in bataie, ca-n filmele cu cowboy!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii