Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pilda celor 10 microBUZZe

Microbuzele au devenit unele dintre cele mai folosite mijloace de transpirat in comun. Inainte sa te urci intr-un cunoscut "maxi-taxi" trebuie sa stii:
1. Nu au statii fixe intodeauna. Trebuie sa fluturi batista cu buline ca sa te asiguri ca soferul te vede. Sau daca ai alte idei mai eficiente...
2. Urcat in microbuz, trebuie (de cele mai multe ori) sa platesti soferului care mai mult ca sigur o sa-ti dea restul in timp ce conduce in zig-zag si dupa simturi (s-ar putea sa-ti creasca putin tensiunea). Nu astepta vreun bilet.
3. Considera-te norocos daca ai prins un loc liber fara rezervare. La orele de virf e posibil sa calatoresti in picioare sau printre picioare.
4. Uneori, poti avea placerea sa nimeresti intr-un microbuz in care soferul asculta zdrangmanele la volum maxim. Pastreaza-ti calmul. Mai poti?
5. Tine-te bine, daca reusesti sa gasesti un sprijin. Soferul poate accelera brusc. Incepi sa te obisnuiesti. Oricum, nu prea ai loc sa cazi. Dar no problem, cazi pe partenerul de linga tine.
6. Paradoxal, se circula detul de greu dimineata. Se intimpla sa stai zeci de minute asteptind ca soferul sa-si termine cafeaua sau sa vorbeasca cu un altul de partea cealalta a drumului. Incepe sa-ti placa. In schimb, seara, soferii maresc viteza substantial. E mai bine?
7. In sezonul cald, atmosfera este incendiara. In putine microbuze exista aer conditionat. Multumeste-te doar cu o trapa deschisa ce-ti vijiie-n cap. Inca e bine.
8. Ai grija la hotii de buzunare. Mijloacele de transpirat in comun sint un mediu propice pentru a ramine fara batista cu buline.
9. Daca te-ai hotarit sa cobori, striga-l pe sofer din timp. E posibil sa nu opreasca la fiecare statie si sa te trezesti departe.
10. Nu uita sa trintesti usa la coborire. Asta e o regula.
Si, cum spuneam...yoga te poate relaxa.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii