Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pietruirea străzilor din Comorofca şi Vidin continuă, dar piatra folosită nu este de cea mai bună calitate

• aspectul ne-a fost reclamat de locatarii zonei • conducerea Primăriei promite că va face verificări la faţa locului

 

Activitatea de nivelare a străzilor pietruite din cartierele Comorofca sau Vidin este în plină desfăşurare, viceprimarul Alexandru Jantea informându-ne că lucrările urmează să se deruleze zilele acestea pe străzi precum Teiului, Jderului, Arţarului sau Garofiţei.

Totuşi, luni, pe Str. Viitorului din Comorofca, trei utilaje grele (un autogreder, un rulou compactor şi un buldoexcavator), erau trase pe dreapta, la ora 10,30. Soarele era sus pe cer, iar unele motoare mergeau a pagubă în gol, semn că ceva în organizarea muncii este în neregulă. Probabil nu sosise toată piatra. Partea proastă este că, după cum ne sesiza un localnic de pe strada Sabinelor, uneori piatra folosită nu respectă chiar toate normativele în vigoare. “Iată, piatra este amestecată cu mult pământ, care este apoi luat  pe roţi şi tălpile oamenilor”, ne-a spus cetăţeanul, iar la rândul nostru, am informat conducerea Primăriei, solicitând un punct de vedere. „Vom controla acest aspect legat de calitatea pietrei, dar nu şi pe cel  privind ritmul/organizarea muncii, fiindcă plata o vom face la metru pătrat , iar recepţia lucrării va avea loc la anul, după ce vom vedea cum a rezistat pe timpul iernii” , ne-a precizat viceprimarul Alexandru Jantea.

Asta e, iar dacă tot va merge cineva în control, poate va raporta Primăriei şi despre terenurile din zona cartierului Comorofca lăsate pârloagă, pline de bălării, gunoaie şi câini maiadanezi. “Ne-am săturat de mizeria asta!”, ne declara un cetăţean de pe str. Viitorului. “Am pus bani de la mine să se ridice mizeria de lângă gardul meu şi, ia uitaţi, se aruncă din nou gunoi şi moloz, aici. Rog primăria şi poliţia locală să intervină!”, ne-a mai spus omul.
Categorie articol: 

Comentarii