Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pietoni care isi pun viata in pericol

In ciuda eforturilor depuse de politistii rutieri pentru reducerea accidentelor produse din vina pietonilor, in ultimul timp tot mai multi braileni ajung la spital dupa ce traverseaza strazile pe unde au chef, uitind ca si ei trebuie sa respecte semnele de circulatie. Recent, numai intr-o singura zi, trei pietoni au fost accidentati dupa ce au incercat sa treaca strada prin locuri nepermise si fara sa se asigure. Astfel, Gabriela Miuta N., in virsta de 37 de ani, a vrut sa traverseze strada Hipodrom, dar nu a mai apucat. Din cauza neatentiei, femeia a fost surprinsa si accidentata de Cristian I., de 26 de ani, care conducea autovehiculul "Aro". In urma impactului, victima a suferit rani usoare, totusi a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, fara a fi necesara internarea.
Dupa o ora, politistii rutieri au mers de urgenta la un alt accident rutier, produs tot din cauza unui pieton. Vasile P., de 41 de ani, angajat in traversarea Bulevardului Dorobanti, prin loc nepermis, a fost lovit de un autoturism "Dacia Logan". La volan se afla Marian S., de 29 de ani, care a vrut sa efectueze manevra de mers inapoi, moment in care l-a surprins si accidentat pe barbatul de 41 de ani.
De data aceasta, victima a suferit leziuni care au necesitat internarea la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale.
Tot in aceeasi zi, spre seara, o minora de 11 ani a fost accidentata pe Calea Calarasilor. Victima traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure fiind surprinsa de un autoturism "Ford Explorer Sport" condus de George Gabriel M., de 53 de ani, din Braila. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Galati, pentru ingrijiri medicale.
In toate cele trei cazuri soferii au fost testati cu aparatul etilotest si le-au fost recoltate probe de singe in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
In cadrul programului de siguranta rutiera "Stop accidentelor! Viata are prioritate!", de la inceputul acestei saptamini, politistii braileni desfasoara activitati preventive de prevenire a accidentelor rutiere avind ca victime pietoni.
Categorie articol: 

Comentarii