Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pieton lovit de maşină pe Calea Călăraşilor

ieri, un bărbat de 59 de ani din judeţul Ilfov conducea un autoturism pe raza municipiului Brăila şi a accidentat un pieton de 71 de ani • şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că acesta avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,23 mg/l

 

Un brăilean a ajuns la spital după ce a fost accidentat de un autoturism condus de un şofer băut. Luni, în jurul orei 10.45, un bărbat de 59 de ani din judeţul Ilfov conducea un autoturism pe Calea Călăraşilor. Acesta a surprins şi accidentat un pieton, în vârstă de 71 de ani, din Brăila. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că acesta avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,23 mg/l, şi a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.
Categorie articol: 

Comentarii