Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Bătrânul în stare gravă. Prognostic rezervat. Pieton izbit de mașină pe marcajul pietonal. Baltă de sânge pe șosea

* un bărbat în vârstă este la un pas de moarte în urma unui accident produs la intersecția 1 decembri 1918 cu strada Griviței * victima traversa pe marcajul pietonal în zona Piața mare și a fost lovită de o mașină care a virat stânga

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ  Starea pietonului accidentat este extrem de gravă, el fiind la Terapie Intensivă sub supravegherea medicilor. Reprezentanții spitalului ne-au comunicat faptul că victima de 87 de ani a suferit politraumatism prin accident rutier, fracturi craniene multiple, hemoragii multiple, stare alterată. Pacientul este instabil hemodinamic și respirator. Prognosticul este rezervat.

După cum au stabilit polițiștii în urma cercetărilor, pietonul izbit de mașină traversa regulamentar. În jurul orei 10.30, un șofer de 20 de ani din Brăila conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 și la intersecția cu strada Griviței a efectuat viraj la stânga și a lovit un pieton de 87 de ani, din Brăila, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii. A rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Pensionar lăsat într-o baltă de sânge după un grav accident produs în zona Piața Mare. Victima traversa pe marcajul pietonal de pe strada Grivița și a fost surprinsă de un autoturism care a virat stânga. În zonă era o pată de sânge, iar medicii de la ambulanța deplasată la fața locului încercau să îl mențină în viață pe cel accientat grav. Imediat după accident, mai multe persoane au sărit să îl ajute pe bărbatul accidentat.

Traficul în zonă a fost blocat parțial, mai multe echipaje de poliție fiind la fața locului.

Șoferul este un tânăr care a spus că a virat stânga regulamentar, întrucât mai avea câteva secunde disponibile, numai că pietonul s-a angajat și el în traversare.

Totuși, alți șoferi aflați în zonă au spus clar că tânărul aflat la volanul trebuia să acorde prioritate pietonului. Oamenii erau șocați de cele întâmplate. Polițiștii urmează să stabilească împrejurările producerii accidentului. Vom reveni.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii