Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pieton accidentat mortal pe Şoseaua Vizirului

Alexandrina M. s-a apropiat de marcajul pietonal care nu era semaforizat şi a vrut să treacă strada, moment în care a fost izbită în plin de un microbuz condus de Iulian A., de 30 de ani, din comuna Ulmu. Autoturismul venea dinspre oraş şi se îndrepta spre "Carrefour" şi tocmai trecuse de staţie, circulând pe banda a doua de mers. Şoferul a declarat că nu a putut evita impactul, motivând că bătrâna s-a aventurat brusc în traversare. Din cauza impactului puternic, bătrâna nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire şi a decedat pe loc.
Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce condiţii s-a produs evenimentul rutier.
Pe de altă parte, oamenii care locuiesc în zonă se plâng că accidente se întâmplă frecvent şi că le este frică să traverseze strada, asta pentru că nu există semafor la trecerea de pietoni care să îi oblige pe şoferi să oprească. Un brăilean a povestit că în urmă cu două săptămâni a fost la un pas de a fi accidentat pe marcajul pietonal după ce un microbuz a făcut slalom printre pietonii care se angajaseră în traversare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii