Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pieton accidentat la intersecţia Dorobanţi cu Albinei

bărbatul de 60 de ani se angajase în traversarea regulamentară, pe marcajul pietonal, însă un şofer l-a lovit în plin • pietonul era sub influenţa alcoolului, însă accidentul nu s-a produs din vina lui

 

Un brăilean a ajuns la spital după ce a fost accidentat de un autoturism în timp ce traversa regulamentar. Accidentul s-a produs la intersecţia B-dului Dorobanţilor cu strada Albinei, o zonă critică pentru pietoni.

Potrivit poliţiştilor, la data de 2 august, ora 21.00, un brăilean de 43 de ani conducea un autoturism “Fiat” pe Bulevardul Dorobanţilor, dinspre strada 1 Decembrie către Şcolilor. La intersecţia cu strada Albinei, şoferul l-a surprins şi accidentat pe un bărbat de 60 de ani care se angajase regulamentar în traversare. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Unii martori au crezut că bărbatul accidentat a murit, asta pentru că acesta îşi pierduse cunoştinţa în urma impactului violent.

Şoferul şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest. Conducătorul auto nu consumase alcool, însă pietonul avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,15 mg/l. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii