Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pietele si discotecile la control

Actiunile de control in pietele din municipiu, efectuate de lucratori din cadrul Biroului de Politie Urbana, impreuna cu agenti de la Politia Comunitara, au continuat si in ziua de 30 iulie. Prin sita oamenilor legii au trecut 13 societati comerciale, 28 asociatii familiale, 24 persoane fizice autorizate si 11 producatori particulari.
"Pe parcursul derularii activitatilor specifice au fost aplicate 28 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 970 lei, si au fost confiscate 105 pachete cu tigari, pentru care comerciantii nu detineau acte legale de provenienta, in valoare totala de 600 lei", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean, subinspector Jenel Sogor.
De asemenea, in noaptea de simbata spre duminica, au intrat in actiune si lucratorii din cadrul Politiei orasului Insuratei, impreuna cu agentii de la posturile de Politie arondate. Acestia au actionat in zona localurilor publice cu profil discoteca sau cafe-bar, din zona de competenta, pentru asigurarea ordinii si linistii publice si prevenirea faptelor comise cu violenta. Politistii au legitimat 42 de persoane, din care 5 au fost perchezitionate corporal sumar, au controlat in trafic 27 de autovehicule si au aplicat 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.775 lei.
Categorie articol: 

Comentarii