Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pietarii la control

Cinci piete agroalimentare din municipiu au fost luate la bani marunti, in cursul zilei de duminica, de politisti din cadrul Birourilor de Investigatii Criminale si Politie Urbana, care au desfasurat o actiune specifica pentru prevenirea si combaterea actelor ilicite de comert.
Cu aceasta ocazie a fost verificata activitatea economica a 65 societati comerciale, 50 asociatii familiale si 56 producatori particulari. Pentru abaterile constatate s-au aplicat amenzi in valoare totala de 1.745 lei si s-au confiscat bunuri in valoare de 2.649 lei.
Aglomeratia din piete creeaza inevitabil un mediu propice pentru hotii din buzunare care isi fac de cap chiar in miezul zilei. Este si cazul Gabrielei S., de 46 de ani, care a fost prinsa in flagrant de fortele de ordine, imediat dupa ce i-a sustras unei batrine de 75 de ani un portofel, in care se afla suma de 47 de lei si acte personale.
De data aceasta, victima a avut noroc, ea recuperindu-si integral prejudiciul.
O actiune asemanatoare, care a avut ca scop prevenirea si combaterea furturilor din buzunare, s-a desfasurat in acest week-end si pe raza orasului Ianca. Politistii din localitate au verificat in special perimetrul unitatilor de invatamint, al discotecilor si cafe barurilor. Doi elevi care in luna mai au sustras doua telefoane mobile unor colege, au fost identificati si li s-au intocmit dosare penale. In ambele cazuri prejudiciul a fost recuperat si predat partilor vatamate.
Categorie articol: 

Comentarii