Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A picat manelistul de la Educatie

Ministrul Adomnitei, demis intre timp de premierul Tariceanu, a ajuns de pomina, dupa ce s-a deplasat la propria-i nunta cu un elicopter MIRA, pentru ca altfel intirzia la Starea Civila.
Asadar, vorbim despre un nene care, la momentul producerii evenimentului, era ministrul Educatiei. Ce exemplu de educatie a dat Adomnitei elevilor, studentilor, profesorilor si femeilor de serviciu din scoli, cind s-a comportat ca un manelist. Ministrul-ginerica a actionat ca un burtos plin de lanturi groase la git care, fiind in intirziere in trafic, catre o nunta din Sibiu, sa zicem, a calcat acceleratia mertanului sau a depasit pe contrasens, sfidindu-i pe ceilalti conducatori auto. Pai, bai, frate, daca stii ca ai nunta, ia-ti, ma, tarane, concediu, ca doar o data te-nsori, ce dreak!
Inca o data, ministrii si astia de conduc Romania catre prapastie au dovedit ca sint mai presus si de lege si de cetateanul de rind, care nu stie altceva decit serviciu-circiuma si retur. Romania este o tara plina de descurcareti, dar unii sint mai descurcareti decit altii. Poftim, in loc sa mearga cu masina pe arterele patriei, pentru a ajunge la nunta, asa cum ar fi procedat orice romanas, care nu-i prietenar cu ministrul MIRA, Cristian David, Adomnitei a chemat un taxi cu elice, sa-l duca fix pina in fata Ofiterului de Stare Civila. Cind jurnalistii i-au batut obrazul pentru gestul mirlanesc cu elicopterul, Adomnitei si-a luat tupeul la purtare: "Haideti, domnilor, ca nu a fost un capat de tara!".
Asa-i cind taranu' se trezeste ministru!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii