Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piţurcă va primi peste 500.000 de euro în cazul demiterii

* de asemenea, aceeaşi sumă urmează să o plătească tehnicianul dacă va demisiona * în planurile noului selecţioner intră şi rechemarea la naţională a lui Chivu şi Rădoi

"Piţurcă ne-a calificat o dată, l-am îndepărtat, a mai venit o dată, l-am mai îndepărtat o dată, şi acum a venit iar. În cazul în care contractul cu Piţurcă va fi reziliat, acesta va păstra toţi banii pe care i-a primit până în ziua demiterii, la care se va adăuga suma de bani rămasă până la finalul contractului plus 500.000 de euro despăgubiri. În cazul în care îşi va da demisia, Piţurcă va păstra toţi banii pe care i-a câştigat până în acea zi, dar va plăti diferenţa de bani pe care trebuia să o încaseze până la finalul contractului plus încă 500.000 de euro", a spus Sandu.
Mircea Sandu a afirmat că va înfiinţa o direcţie tehnică în cadrul FRF, aceasta urmând să se ocupe de monitorizarea jucătorilor de perspectivă.

16pitu1"Piţurcă e un antrenor cu o carte de vizită bună", a declarat Sandu

"Este obligaţia mea să găsesc o soluţie în organigramă a unei direcţii tehnice, care să însumeze o cifră importantă de personalităţi. Să urmărească întreaga activitate şi să realizeze obiectivul pe care eu şi Comitetul Executiv l-am fixat, o ehipă puternică, iar din 2016 să avem calificări permanente la mondiale şi europene. Am încredere totală în ce poate să realizeze Piţurcă, o echipă competitivă şi calificarea în 2016", a completat Sandu.
Preşedintele FRF spune că l-a întrebat pe Anghel Iordănescu pe cine ar vedea selecţioner dintre Victor Piţurcă şi Ladislau Boloni, iar actualul senator l-a nominalizat pe Gheorghe Hagi.
"L-am întrebat pe Anghel Iordănescu pe cine ar vedea ca selecţioner dintre Victor Piţurcă şi Ladislau Boloni. El mi-a răspuns că pe Hagi, dar Hagi nu are experienţa lui Piţurcă. I-am spus lui Hagi că a fost un mare jucător, că acum este cetăţeanul Hagi, dar trebuie să devină antrenorul Hagi. Piţurcă e un antrenor cu o carte de vizită bună, care are vocaţia de selecţioner şi în care am încredere că va obţine cel puţin obiectivul fixat", a adăugat Sandu.

Piţurcă îi va chema la naţională pe Chivu şi Rădoi

"Şi Rădoi, şi Chivu sunt doi jucători extrem de valoroşi. Echipa naţională avea nevoie de aportul lor. Ei au luat nişte decizii. Obligaţia mea e să vorbesc cu cei doi jucători. Rădoi mi-a spus că mă va refuza politicos. Însă eu voi avea o discuţie cu ei. Timpul e important însă. Eu sper să revină alături de echipa naţională. E important ca un jucător să vină cu sufletul la echipa naţională. Cred că echipa naţională trebuie să fie un lucru sfânt pentru orice jucător român. Sper să le fie dor de echipa naţională şi eu am nevoie de serviciile lor", a declarat Piţurcă.
Cristian Chivu s-a retras de la echipa naţională în mai, iar Mirel Rădoi în noiembrie 2010.
Victor Piţurcă a fost prezentat oficial, ieri, el urmând să fie antrenorul echipei naţionale de la 1 iulie 2010 până la 30 noiembrie 2015.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii