Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piţurcă speră într-un loc doi în calificările pentru CM-2014

"Este o grupă extrem de grea, în care vom reîntâlni vicecampioana mondială, vechii noştri prieteni, dar şi ai mei personali, pe care i-am întâlnit şi în campaniile trecute, şi la EURO 2008. În acelaşi timp, ne vom confrunta şi cu echipe care tind să devină din ce în ce mai puternice şi care trebuie tratate aşa cum se cuvine. Am încredere că ne vom putea bate cu şanse reale cel puţin pentru locul 2", a declarat Piţurcă.
Pe de altă parte, selecţionerul Ungariei, Egervari Sandor, a declarat după tragerea la sorţi agrupelor de calificare la CM 2014 că, din urna a 4-a, România este cel mai puternic adversar pe care îl putea întâlni echipa sa, informează publicaţia Nemzeti Sport.
"Nu pot spune că e grupa pe care o visam, dar putea fi şi mai rău. Olanda este favorita grupei, şi cred că o luptă teribilă pentru locul 2 va fi dusă între Turcia, România şi echipa noastră. Din urna a patra, România este cel mai greu adversar posibil şi era de evitat. Eu zic că avem şanse la poziţia a doua. Cunoaştem foarte bine naţionala Olandei, în viitor vom studia cum trebuie şi celelalte adversare. Vom juca şi un amical cu Bulgaria la un moment dat, lucru care ar fi benefic în perspectiva întâlnirilor cu Turcia şi România", a spus Egervari.
Categorie articol: 

Comentarii