Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piţa, eliminat din cursa pentru medalii de georgianul Eskerkhan Madiev

pugilistul brăilean a boxat crispat în faţa unui adversar incomod • “Piţa a boxat destul de crispat probabil şi din cauza faptului că a fost lovit la arcadă şi a început să sângereze”, a explicat antrenorul Valentin Vrânceanu

 

Joi, în cea de a treia zi a Campionatului European de box U22, în ring, în cel de-al şaselea meci al galei a doua, a urcat Marian Piţa şi toţi spectatorii aflaţi în Sala Polivalentă aşteptau o replică bună din partea brăileanului legitimat la Steaua. Spre deosebire de primul meci, în care şi-a dominat categoric adversarul, pe Andrei Sanjura din Republica Moldova, în cel de joi sportivul pregătit de Valentin Vrânceanu şi George Perţea, a avut o prestaţie confuză în faţa  georgianului Eskerkhan Madiev. Iar după ce a fost rănit la ochi de adversarul său, Piţa nu s-a mai putut concentra şi a pierdut meciul cu Madiev. “Piţa a boxat destul de crispat probabil şi din cauza faptului că a fost lovit la arcadă şi a început să sângereze. El trebuia să privească cu o mai mare încredere acest meci, dar adversarul lui a fost mai bun. Totuşi, trebuie remarcat faptul că Piţa a boxat mai bine ca în precedentele meciuri, că este în creştere de formă, dar se vede că nu are experienţă competiţională”, a declarat imdeiat după meci Valentin Vrânceanu, antrenorul lotului naţional al României.

Joi, a fost o zi nefastă pentru boxerii din România. La categoria 91 kg, Denis Breciu a fost fost numărat în prima repriză şi apoi a fost învins prin abandon, în repriza a doua, de croatul Toni Filipi. Tot în repriza a doua şi tot prin abandon a pierdut meciul cu francezul Dini Aboudou şi Daniel Burciu. În gala a doua a zilei, la categoria 46-49 kg, Dragoş Manu a pierdut fără drept de apel în faţa belarusului Yauheni Karmilchyk.
Categorie articol: 

Comentarii