Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrotub Roman - CF Brăila, derby-ul etapei a 26-a în seria întâi

Toate formaţiile din judeţul Brăila care activează în Liga a III-a dispută astăzi partide decisive în realizarea obiectivelor pe care şi le-au propus în acest sezon.

CF Brăila, singura dintre ele care se bate la promovare, joacă astăzi la Roman cu Petrotub, un meci pe care elevii lui Daniel Timofte doresc să-l câştige pentru a mai face un pas decisiv spre Liga a II-a. Jucătorii brăileni au un moral foarte bun după succesul obţinut în etapa intermediară la Galaţi şi privesc cu mult optimism partida din această etapă.

CF Brăila trebuie să câştige astăzi la Roman, în primul rând pentru a-şi lua revanşa pentru remiza de pe Municipal dar şi pentru a-şi păstra avantajul de cinci puncte faţă de ocupanta locului secund în grupă, altfel, CS Panciu se poate apropia din nou la două puncte de lideră.
Petrotub a obţinut doar o singură victorie în acest retur pe teren propriu, 1-0 în disputa cu Oţelul II Galaţi, în etapa a 24-a, în rest fie a pierdut, aşa cum a fost cazul în disputa din runda a 18-a, 1-2 în faţa Aerostarului fie a remizat, 1-1, cu CSM Paşcani şi 0-0 cu Ceahlăul II Piatra Neamţ. Cu toate că nu mai are şanse la promovare, formaţia din Roman nu va fi însă o pradă uşoară pentru brăileni.

Partida de astăzi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Braşov, formată din Florin Ghimbăşan - Bogdan Dragoş şi Constantin Cantemir.
Meciul tur de la Brăila s-a încheiat nedecis, 0-0.

Viitorul Ianca primeşte pe teren propriu replica unei vecine de clasament şi de suferinţă, Farul II Constanţa într-un meci în care, cine câştigă ia o opţiune serioasă la menţinerea în acest eşalon fotbalistic. Este un meci dificil, dar antrenorul Adrian Baldovin crede în şansele elevilor săi: "Este un meci normal de campionat, pe care trebuie să-l câştigăm pentru a mai lua o gură de oxigen. Tot lotul este valid, ceea ce mă bucură, jucătorii s-au pregătit bine şi am încredere în ei că vor da totul în teren pentru a învinge".

Viitorul Însurăţei are drept parteneră de joc o formaţie lipsită de griji, Dunărea Călăraşi, însă acest lucru nu înseamnă că gazdele de astăzi vor avea o sarcină uşoară. Obiectivul echipei din Însurăţei este victoria, singura soluţie pentru a continua cu şanse reale lupta pentru evitarea retrogradării.
Categorie articol: 

Comentarii