Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Petrom" lanseaza un nou sortiment de motorina

Compania "Petrom" a anuntat ca a introdus pe piata romaneasca de carburanti un nou sortiment de motorina destinat sezonului rece. Noul produs se numeste "Top Nordic Diesel" si are o temperatura limita de filtrabilitate de -29 grade Celsius, ceea ce garanteaza functionarea motorului In cele mai bune conditii. "Top Nordic Diesel este un produs de o calitate superioara, special creat pentru utilizare In sezonul rece. Folosindu-l, clientii nostri vor constata ca motorul functioneaza fara probleme chiar si la temperaturi foarte joase", a declarat Tamas Mayer, membru al Comitetului Director al "Petrom". Asa cum se arata intr-un comunicat de presa al companiei, datorita aditivilor speciali, noul sortiment de motorina Imbunatateste functionarea si performantele motorului, reduce consumul de motorina, asigura o ardere mai eficienta si mai silentioasa si reduce emisiile poluante.
"Top Nordic Diesel", cel mai nou sortiment de motorina al "Petrom", a fost lansat la mijlocul lunii decembrie si este deja disponibil In peste 200 de benzinarii, situate In toate judetele tarii si Bucuresti. Potrivit conducerii sucursalei locale a "Petrom" noul sortiment este disponibil la comercializare la pretul de 3,29 RON/l (32.900 lei vechi) in 3 statii ale companiei cea situata pe Soseaua Buzaului, cea amplasata in zona Gradina Mare si cea de a treia amplasata pe strada Mircea Malaieru.
Important de mentionat este ca introducerea acestui nou sortiment de motorina este al doilea produs de top lansat In decursul anului 2005, dupa sortimentul benzina Top Premium 99^.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii