Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul si FC Steaua au obtinut victorii pretioase in deplasare

Doar trei formatii au mai ramas neinvinse dupa etapa a doua a Ligii a IV-a la fotbal, de fapt cele care se vor lupta pentru promovare, Petrolul, Avintul Chiscani si FC Steaua.
Formatia petrolista a fost insa la un pas de un semiesec desi a evoluat pe terenul uneia dintre formatiile slabe ale competitiei, Vointa Gaiseanca. Elevii lui Viorel Cozma au avut un start bun de meci si au deschis scorul in minutul 22 prin George Lulea insa la mijlocul partii secunde gazdele au reusit sa restabileasca egalitatea in urma reusitei lui Bolozan. Partida se indrepta spre un rezultat de egalitate insa in ultimul minut de joc, Lulea a marcat golul prin care Petrolul a plecat cu toate punctele de la Gaiseanca. In urma acestui rezultat Petrolul se mentine in fotoliul de lidera.
La Chiscani, dupa ce au fost conduse la pauza de Victoria Cazasu, gazdele au reusit o repriza a doua foarte buna si au intors soarta partidei in favoarea lor, este adevarat ca au fost avantajate si de faptul ca echipa oaspete a evoluat in inferioritate numerica. Cu maximum de puncte dupa al doilea succes consecutiv pe teren propriu Avintul Chiscani ocupa pozitia secunda in clasament.
Neinvinsa dupa runda a doua a fost si FC Steaua, echipa cu cea mai scazuta medie de virsta din campionat. Stelistii pregatiti de cuplul Cataros - Latu au deschis scorul in minutul 13 prin Marius Iorga si pina la pauza au dominat teritorial insa dupa primele 45 de minute scorul a fost egal deoarece la singura lor ocazie gazdele au marcat prin Craciunescu (min. 44), direct din lovitura libera.
Repriza a doua a fost dominata tot de formatia investitorului turc Huseyin Tekinalp, care, pina in minutul 80 a reusit sa mai marcheze de doua ori. Alexandru Cotiga a executat foarte bine o lovitura libera in minutul 63, iar mingea deviata de jucatorul gazdelor, Fratila a poposit in propria poarta si tot el a reusit sa mareasca avantajul oaspetilor in minutul 80. FC Steaua ar fi putut sa obtina o victorie mult mai concludenta insa in doua rinduri Olmazu a trimis mingea in bara transversala a portii echipei din Faurei.
Cu doua minute de finalul partidei echipa lui Iacob Carst a reusit sa marcheze prin Mitrofan insa nu a mai avut puterea de a egala, ba din contra ar fi putut primi cel de al patrulea gol, dar mingea sutata de Martinescu a trecut la o palma de stilpul din dreapta al portii gazdelor.
O alta echipa in care ponderea lotului o reprezinta juniorii, SC Adevarat a reusit sa-si treaca in cont primul succes, 5-3 in disputa cu Victoria Dedulesti.
Pentru gruparea lui Marcel Adascalului au marcat Nelu Banica (min. 9, 24, 75), Petrof (min. 540 si Grigore (min. 87) iar pentru oaspeti Soare (min. 27), Vizireanu (min. 28) si Moldoveanu (min. 630.
Surprize pot fi considerate remizele obtinute de Tractorul Viziru pe teren propriu si Viitorul Galbenu in deplasare, in fata unor adversari mult mai valorosi precum Viitorul Ianca si Avintul Ciresu.
Dupa etapa a doua podiumul in Liga a IV-a arata astfel: 1 Petrolul Braila 6 puncte (golaveraj 10-1), 2 Avintul Chiscani 6 puncte (10-5), 3 FC Steaua 6 puncte (7-3).

Rezultatele inregistrate in etapa a doua:
SC Adevarat - Victoria Dedulesti 5-3
Vointa Gaiseanca - Petrolul Braila 1-2
Avintul Ciresu - Viitorul Galbenu 0-0
Vointa Visani - Victoria Cazasu 2-5
Tractorul Viziru - Viitorul Ianca 0-0
CS Faurei - FC Steaua Braila 2-3
Avintul Chiscani - Victoria Traian 8-5

Rezultatele inregistrate in Campionatul Judetean de Fotbal:
Seria I
Unirea Tric. Scortaru Vechi - Rompas Vadeni 1-2
Unirea Maxineni - Pandurii Tudor Vladimirescu 0-3 omologat
Infratirea Gemenele - Soimii Unirea 10-0
Unirea Gradistea - Spicul Rimnicelu 1-2
FC Urleasca - Gloria Movila Miresii 1-4
Dunarea Tichilesti - Tricolorul Lanurile 3-1
Seria a II-a
Vointa Baraganu - Vointa Plopu 2-2
Steaua Perisoru - AS Bordei Verde 1-3
Recolta Ciocile - Vointa Faurei Sat 0-6
Recolta Tufesti - Spicul Zavoaia 3-2
Dacia Bertesti - Comagrim Dudesti 4-1

Partida Stanriz Stancuta - Avintul Mircea Voda se va disputa
miercuri 12 septembrie iar cea dintre Romgal Romanu si Vointa
Sutesti o saptamina mai tirziu. Jocul dintre AS Jirlau si Luceafarul Rosiori va fi reprogramat.
Categorie articol: 

Comentarii