Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca si Junkers Galati se intilnesc in ultimul derby al actualei editii de campionat

Gazdele tintesc revansa

Dupa trei infringeri consecutive, Petrolul a coborit pe locul al patrulea in clasament, pozitie ce nu concorda cu valoarea lotului si evolutia sa de pina acum.
In acest ultim meci al returului insa formatia pregatita de Dumitru Bulancea o va intilni pe teren propriu pe ocupanta locului al doilea, Junkers Galati, intr-o partida a carei miza este un loc pe podium. Daca va cistiga la cel putin doua goluri diferenta, Petrolul Ianca va urca pe locul al treilea, iar daca si meciul de la Buzau, dintre Hidro-Metalcord si CSM Rm. Sarat, se va incheia la egalitate, petrolistii pot incheia campionatul pe pozitia secunda.
In tabara gazdelor de astazi nu sint probleme deosebite, atmosfera este buna si jucatorii conectati la tensiunea acestei partide desi astazi se disputa ultima etapa a sezonului competitional 2005-2006.
Junkers a cistigat cu 1-0 partida tur, disputata la Galati, insa soarta meciului a fost stabilita in minutul 5 de un autogol al fundasului petrolist Ionut Smeu.

CS Faurei se desparte astazi de Divizia C

CS Faurei va evolua astazi pentru ultima data in acest campionat in fata propriilor spectatori si in acest esalon fotbalistic. Dupa un traseu sinuos, fara a beneficia de aportul unor jucatori cu experienta Diviziei C, formatia din Faurei ocupa penultimul loc in clasamentul seriei a II-a si pentru astazi nu-si poate propune altceva decit un rezultat de palmares. Va fi un meci dificil pentru elevii lui Iacob Carst deoarece Farul II, adversara de astazi, are sanse de a se salva de la retrogradare, iar ca sa-si poata indeplini obiectivul cu siguranta ca va apela si la serviciile unor jucatori care evolueaza pe prima scena fotbalistica a tarii, la echipa al carei satelit este.
In tur la Constanta Farul II a cistigat la scor, 4-1 rezultatul fiind stabilit chiar la finalul primei reprize.
Golurile constantenilor au fost marcate de Viorel Gheorghe (min. 8), fotbalist crescut la Petrolul Ianca, Pacuraru (min. 16) si Apostu (min. 32, 41), iar pentru formatia din Faurei a inscris Craciunescu (min. 40).

Etapa a 26-a programeaza meciurile:
Petrolul Ianca - Junkers Galati (0-1)
Delta Tulcea - Unirea Slobozia (5-1
CS Faurei - Farul II Constanta (1-4)
Politehnica Galati - Aurora 23 August (2-0)
Axiopolis Cernavoda - Oil Terminal Constanta (1-20
Hidro-Metalcord Buzau - CSM Rm. Sarat (0-2)
Abatorul Slobozia - Petrolul Berca (0-4)
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii