Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca - Rocar Bucuresti 1-4 (1-2)

Petrolistii au demonstrat ca nu pot evolua la fel de bine daca au programate doua partide in aceeasi saptamina. Dupa victoria de la Oil, vineri elevii lui Adrian Baldovin au pierdut pe teren propriu, desi au condus cu 1-0.
Golul gazdelor a fost inscris in minutul 20 de Bandarica, direct din lovitura libera. Inaintea deschiderii scorului insa fiecare formatie a fost aproape de a marca, gazdele prin Berceanu (min. 6), oaspetii prin Chirita, in ambele faze portarii Barbu si Cristea avind interventii foarte bune.
La citeva minute de la deschiderea scorului, petrolistii au mai obtinut o lovitura libera, din marginea careului advers insa portarul bucurestean a intuit de data aceasta traiectoria mingii sutate de Bandarica, iar in minutul 31 Berceanu a fost blocat de Tudor chiar in momentul in care se pregatea sa suteze.
La faza imediat urmatoare, Rocar a reusit sa restabileasca egalitatea, in urma unui contraatac finalizat de Chirita.
In penultimul minut de joc al primei reprize, Iliescu a profitat de o nesincronizare intre Zainea si Cristea si a facut ca formatia vizitatoare sa plece la cabine cu un avantaj de un gol.

Gazdele s-au prabusit dupa al treilea gol al oaspetilor

Repriza secunda a inceput cu o "sarja" a bucurestenilor si cu o interventie salvatoare a portarului petrolist.
La zece minute insa de la startul partii secunde, Rocar a marcat din nou prin Chirita iar din acest moment jucatorii Petrolului au avut o cadere atit in plan fizic cit si psihic.
Gazdele au mai avut insa o tresarire de orgoliu si ar fi putut reduce din diferenta in minutul 67 insa Barbu a aparat cu precizie mingea trimisa cu capul de Bandarica, dupa care initiativa a apartinut jucatorilor oaspeti, pregatiti de Sumudica.
Cristea (min. 75) a reusit o noua interventie salvatoare pentru formatia sa la actiunea juniorului bucurestean Ionita, dar cu doua minute inainte de finalul partidei a fost invins pentru a patra oara. Portarul Petrolului a reusit sa respinga o minge extrem de puternica sutata de Stancioiu dar mingea a ajuns la Badea care a reusit sa inscrie.
"Am jucat sub orice critica. Cred ca fotbalistii nostri nu au reusit sa se refaca dupa etapa intermediara de marti desi startul partidei cu Rocar nu anunta o asemenea evolutie. Acum cei care au gresit la Ianca, pe teren propriu, trebuie sa munceasca pentru a recupera punctele in deplasarea urmatoare", a declarat Iancu Teodorescu, presedintele gruparii petroliste.
Petrolul: Cristea - Bosoi, Em. Cristian, Zainea (min. 65: Moldoveanu), Bratu (min. 46: Stanciulescu) - Rosu (min. 75: Hrinca), Balta, Bandarica, Smeu - Lupu, Berceanu
Categorie articol: 

Comentarii